Nieuws & Product UpdatesEen nieuw jaar. Een nieuwe eigenaar.

Terwijl ik dit schrijf is Nederland bedolven onder een dikke laag sneeuw, op veel plaatsen helder verlicht met de gebruikelijke uitbundige kerstversiering. Dus ja, het is volop winter en de feestdagen staan voor de deur. Om dat te kunnen voorspellen heeft u Mproof niet nodig!

 

Als IT manager of professional zit u ook niet op een kristallen bol met alleen maar mooie beloftes te wachten. U wilt vast wat we allemaal willen:

  • Tevreden klanten en gebruikers
  • Inzicht in de kwaliteit van de dienstverlening en processen
  • En zoveel mogelijk duidelijkheid in uw vooruitzichten

 

De nieuwe eigenaar.

Met name de unieke eigenschappen van de Mproof applicaties die er voor zorgen dat u uw processen kunt blijven sturen en u maximaal inzicht geven waren voor mij beslissende zaken om een belang in het bedrijf te nemen. Als ondernemer ben ik al vele jaren actief in de IT sector en weet als geen ander hoe wispelturig deze markt kan zijn. Mproof daarentegen is al ruim 20 jaar een stabiele factor in deze markt. Sommige klanten zijn al van het begin bij ons en daar zijn we trots op.

Onlangs heb ik een belang verkregen in Mproof en de aandelen van Tom van Gils en Heiko Locher overgenomen. Daarmee ben ik de nieuwe eigenaar geworden. Na 20 jaar ondernemerschap en toewijding aan Mproof en het Service Management vakgebied wilden zij het stokje overgeven aan iemand anders. Vanuit hier wens ik hun ook veel succes met hun nieuwe plannen voor de toekomst en dank ze dat zij Mproof hebben gemaakt tot wat het nu is.

In de afgelopen weken heb ik de applicatie, het bedrijf en uiteraard haar mensen beter en persoonlijk leren kennen. Mijn verwachtingen voor dit jaar zijn in ieder geval uitgekomen: Mproof is een mooi bedrijf met een uitstekend product en een enthousiast team, dat de schouders er graag onder zet. Samen kijken we nu vooral naar het nieuwe jaar, bruisen van ideeën en we hebben nieuwe plannen om u in 2018 nog meer aan uw wensen tegemoet te kunnen komen.

 

Solide software.

Wanneer het gaat om solide software die daadwerkelijk biedt wat het belooft, zijn wij overtuigd van onze Mproof producten. Omdat we niet allemaal hetzelfde zijn spelen we zoveel mogelijk in op individuele en persoonlijke aanpassingen. Uiteindelijk is (bijna) alles mogelijk! Onze medewerkers en IT-consultants staan ook in 2018 weer klaar voor u.

Dank dat u ook in 2017 weer vertrouwen in Mproof en Clientele ITSM heeft gehad. Fijne feestdagen, gelukkig nieuwjaar en ik zie er naar uit met u persoonlijk kennis te mogen maken in 2018!

Derk van Wijk
Directeur | Mproof