Uw organisatie tegen het licht.

Snel weten hoe het ervoor staat.

Wie een auto rijdt, weet dat deze regelmatig naar de dealer moet voor onderhoud en de periodieke controle (APK). Met Service Management is het niet anders. Daarom introduceert Mproof de “Health Check” voor Service Management-organisaties.

In één dag wordt uw organisatie door onze experts op een aantal vaste punten beoordeeld. Zo weet u precies hoe uw service-organisatie ervoor staat.

Dave en Frank: de experts in ISM

Uw ITSM-processen in kaart.

Antwoorden krijgen op belangrijke vragen.

Gedurende deze dag stellen we onszelf en u een aantal cruciale vragen. Maakt uw organisatie gebruik van ITSM software? Welke processen zijn er gekozen om in te richten? Hoe is de organisatie opgebouwd? Zijn de verantwoordelijkheden goed en helder belegd? Sluit de gebruikte software aan op de procedures? Welke optimalisatie kan er verder worden doorgevoerd?

De Health Check geeft u inzicht in de sterke en de zwakke punten van uw IT dienstverlening en helpt bij het maken van een verbeteringsslag.

Meer informatie
Bekijk de video

Eindrapport.

Geef opvolging aan de uitkomsten.

De Health Check geeft antwoord op vragen omtrent de gezondheid en kwaliteit van uw Service Management-organisatie en -dienstverlening.

De bevindingen van de Service Management-specialist worden samengevat in een overzichtelijk rapport. Dit rapport biedt concrete handvatten om direct aan de slag te gaan met de aanbevelingen en verbetervoorstellen. Uiteraard kunnen wij u daarbij ook ondersteunen.

Meer informatie
Bekijk de video
Binnen één dag weten hoe uw organisatie ervoor staat met de Mproof Health Check.
Koninklijke Visio
Swisslog
Convenient
Sitech
Contict
ITON
Vodafone
Equinix
IT Worxx

Velen gingen u voor.

We believe in Outstanding Service.

In de loop der jaren heeft Mproof een breed scala klanten opgebouwd. We worden door onze klanten gewaardeerd vanwege onze holistische aanpak, waarbij we pas tevreden zijn als onze klant dat ook is.

Meer informatie.

Ontdek alles over onze Health Check.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Met onze IT helpdesk software kunt u eenvoudig uw ITSM-processen stroomlijnen