Geavanceerde rapporten.

Grip op uw Service Management.

Met Clientele ITSM maakt u standaard al geavanceerde rapporten en dashboards. Maar Business Intelligence gaat verder. Het maakt elke nacht een screenshot van de data in uw database en bouwt historie op. Zo kunt u met terugwerkende kracht uitgebreide analyses maken op een moment dat u het beste uitkomt. Daarmee krijgt u pas echt grip op uw service management.

Mercedes-Benz
Swisslog
Deutsche Telekom Healthcare
Konica Minolta
DigiD
VolkerWessels

Rapporten en dashboards.

Eenvoudig uw business laten groeien.

In iedere installatie van Clientele ITSM zit de mogelijkheid ingebouwd om uw klantgegevens te beheren. U kunt organisatie-, groeps- en persoonsgegevens bijhouden en wijzigen vanuit de software. Bovendien kunt u meldingen toewijzen aan deze organisaties, waardoor u eenvoudig nieuwe inzichten creëert en uw business kunt laten groeien.

Werk samen aan betere Service Management resultaten met Business Intelligence

Webinar ‘dashboards’.

Laat zien dat u in control bent.

Met de aanvullende module Business Intelligence heeft u een ijzersterke tool in handen om geavanceerde rapportages te maken. Daarmee kunt u te allen tijde aantonen volledig in control van uw service-organisatie te zijn. Wilt u weten hoe u dat doel bereikt? Bekijk dan onze gratis webinar-video over het maken van dashboards.

Bekijk het webinar

“Om onze serviceorganisatie te stroomlijnen en efficiënter te laten werken, maken wij al jarenlang naar tevredenheid gebruik van Clientele ITSM. De software is uitermate geschikt voor het beheren van meldingen en SLA’s.”

Niko Stammes, Bejo Zaden

Compleet

Vind u ook dat Service Management-software opgebouwd zou moeten zijn rondom de wensen en eisen die voor uw organisatie belangrijk zijn? De nieuwste versie van Clientele ITSM beschikt over handige features die dankzij de feedback van onze klanten tot stand zijn gekomen.

Veilig

Speelt informatiebeveiliging een belangrijke rol? Met Clientele ITSM deelt u alleen de informatie die u wilt delen. Dankzij datascheiding is privacy-gevoelige informatie alleen beschikbaar voor diegenen voor wie het bedoeld is. Bovendien is Mproof ISO 27001 gecertificeerd.

Betrouwbaar

Heeft u genoeg van trage gebruikersinterfaces en onnodige beveiligingsrisico’s? Clientele ITSM is zo opgebouwd dat de applicatie snel en betrouwbaar functioneert, zelfs bij het uitvoeren van complexe database-queries. Bovendien is het compatibel met Microsoft Windows 10.

Clientele ITSM. Door honderden klanten wereldwijd vertrouwd. Met in Nederland gebouwd.
Clientele ITSM is de meest complete en meest betrouwbare ITSM software voor Managed Service Providers.

Werkwijze.

Ontvang meer informatie over onze aanpak.