“We hebben voor Mproof gekozen omdat het een no-nonsense organisatie is. Iedereen is makkelijk bereikbaar en toegankelijk. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar toch werkt het bij veel bedrijven anders.”

Patrick van den BergPortbase

“Met het self-service portaal van Clientele ITSM kunnen onze ambulance-chauffeurs in één oogopslag zien wat de status van hun voertuig is voordat ze eropuit gaan. Dat komt de kwaliteit van de dienstverlening zeker ten goede!”

Henk BouwmeesterRAV IJsselland

“We gebruiken ITSM-software om al onze informatie te borgen. Ook alle e-mails naar onze klanten verzenden we vanuit het systeem. Daarom is het essentieel dat de software die we gebruiken te allen tijde betrouwbaar is. Gelukkig zit dat met Clientele ITSM wel goed.”

Jan VerkaikSPIE

“We wilden graag de zelfredzaamheid onder eindgebruikers naar een hoger niveau brengen, zodat we zelf meer tijd over houden voor het verbeteren van de service-organisatie. De portal van Clientele ITSM bleek gelukkig zo eenvoudig te configureren in de webomgeving, dat dat geen enkele uitdaging heeft gevormd.”

Arno van DulmenSwisslog

“Bij Switch willen we te allen voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Een belangrijk onderdeel daarbij is dat we onze SLA’s behalen. Dat is heel gemakkelijk dankzij Clientele ITSM.”

Gerard van BeekSWITCH IT Solutions

“We maken al ruim negen jaar naar volle tevredenheid gebruik van Clientele ITSM. In die tijd is de ITSM software altijd heel erg stabiel geweest. Ook de samenwerking met Mproof en haar consultants ervaar ik als zeer prettig en professioneel.”

Loek SijbersDe Zorggroep

“Slimmigheden als het configureren van workflows en het vervaardigen van dashboards zijn standaard aanwezig in Clientele ITSM en die bieden voor onze organisatie een enorme meerwaarde.”

Paul MullerKPN Internedservices

“Om onze serviceorganisatie te stroomlijnen en efficiënter te laten werken, maken wij al jarenlang naar tevredenheid gebruik van Clientele ITSM. De software is uitermate geschikt voor het beheren van meldingen en SLA’s.”

Cees VerhaertKLM

“De mensen van Mproof zijn heel erg goed in staat gebleken om zich in te leven in de lastige situatie waar HTM zich, op het gebied van IT-dienstverlening, in bevond. Ze hebben ons de juiste oplossingen geboden voor onze complexe IT-processen, waar we jaren mee vooruit kunnen.”

René GrandiaHTM Personenvervoer

“Ik raad organisaties aan om een traject met Mproof te starten omdat ieder bedrijf wil weten hoe de kwaliteit van de dienstverlening is. Mproof heeft zoveel capaciteit, kwaliteit en kennis, dat zij die kwaliteit heel goed inzichtelijk kunnen maken.”

Pieter Bosch van Deutsche Telekom is laaiend enthousiast over Mproof
Pieter BoschDT Healthcare Solutions

Wij werken onder andere voor:

Koninklijke Visio
Swisslog
Convenient
Sitech
Contict
ITON
Vodafone
Equinix
IT Worxx
ICTZ
KPN Internedservices
Connexxion
DigiD
Refresco
EuroFiber
Spie
Deutsche Telekom Healthcare
Fontys
SuitSupply
VolkerWessels
HTM
Mercedes-Benz
UMCG
Konica Minolta

Wij vinden klantreviews superbelangrijk!

Op deze pagina leest u klantreviews van enkele van onze klanten. Bij Mproof staan namelijk onze klanten – en de klanten van onze klanten – centraal. We doen er iedere dag opnieuw alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen hun service organisatie te stroomlijnen en te verbeteren. Dat doen we met een mix van slimme software, toegewijde medewerkers en een uitgebreid dienstenpakket.

Goed is nooit goed genoeg.

We vinden uw mening van cruciaal belang om onze dienstverlening verder te optimaliseren. Goed is namelijk voor ons nooit goed genoeg. Vertel ons waar we in uitblinken en wat we kunnen verbeteren aan onze dienstverlening. En aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vragen of andere suggesties. We gaan graag met u in gesprek. Hartelijk dank voor uw feedback alvast.

E-mail:
info@mproof.nl

Telefoon:
+31 70 5117006

Schrijf uw eigen klantreview.

Verstuur uw mening