Informatiebeveiliging.

Bescherm uw data volgens ISO 27001.

Informatiebeveiliging speelt een steeds grotere rol voor bedrijven. Het voorkomen van datalekken en het beschermen van vertrouwelijke gegevens is van cruciaal belang om succesvol zaken te kunnen doen. Daarom is de ISO 27001-certificering in het leven geroepen. Deze standaard op het gebied van informatiebeveiliging biedt u de vrijheid om te groeien, te innoveren en om uw klantenbestand verder uit te breiden, in de wetenschap dat al uw vertrouwelijke gegevens daadwerkelijk vertrouwelijk blijven.

KPN
Sitech
Refresco
EuroFiber
Switch IT
SuitSupply
ISO 27001 databeveiliging

ISO 27001-certificering.

Uw data. In veilige handen.

De norm ISO 27001 specificeert de eisen voor het implementeren, onderhouden en verbeteren van beveiligingsmaatregelen die zijn aangepast aan de behoeften van afzonderlijke organisaties. Ook bevat de managementsysteemnorm voor informatiebeveiliging de voorschriften voor de beoordeling en behandeling van veiligheidsrisico’s. ISO 27001 kan in elke organisatie worden geïmplementeerd. Het is geschreven door ‘s werelds beste experts op het gebied van informatiebeveiliging en levert de methodologie voor de implementatie van informatiebeveiliging in een organisatie.

Wij kunnen u helpen.

U staat er niet alleen voor.

Mproof is zelf sinds 2016 volledig gecertificeerd in ISO 27001. Dus of u nu voor het eerst kennismaakt met informatiebeveiliging of dat u uw expertise wilt uitbreiden, wij bieden de juiste handvaten om een gedegen start te maken met de informatiebeveiliging in uw organisatie. Aan de hand van best practises kunnen we samen met u uw organisatie eenvoudig klaarstomen voor de gestelde vereisten.

Werkwijze.

Ontvang meer informatie over onze aanpak.

Krijg inzicht in de performance van de service-organisatie met handige dashboards in onze ITSM software.

“We zijn destijds gestart als een nieuwe organisatie. We moesten alle processen opnieuw inrichten. Het hielp daarbij enorm dat er al een procesindeling in Clientele ITSM zat waar al goed over was nagedacht.”

Peter Boerman, VolkerWessels