Nieuws & Product Updates

InThere, het bedrijf dat serious gaming op de kaart heeft gezet, gaat verder als dochteronderneming van Mproof. Op deze manier kunnen organisaties die hun werkprocessen willen vernieuwen of updaten nog beter bediend worden. Van oudsher ontwikkelt InThere leuke, prikkelende, schaalbare en effectieve game-based oplossingen. Aan die visie is niets veranderd, maar door een intensieve samenwerking met de IT-Service Management-experts van Mproof kunnen schaalvoordelen worden behaald, die nieuwe mogelijkheden bieden.

 

InThere biedt nieuwe mogelijkheden in verzadigde markt

Derk van Wijk, algemeen directeur van Mproof, is verguld met de overname van InThere door Mproof. “De IT Service Management-wereld zit vandaag de dag behoorlijk op slot. Een paar grote spelers bieden tegen hoge kosten complexe ITSM-software aan, maar daar ligt wat ons betreft niet alleen de oplossing. Service-organisaties effectiever laten werken is letterlijk mensenwerk. En daar ligt precies ook de kracht van InThere.”

InThere biedt haar klanten een op maat gemaakte trainingsmethodiek, zodat werknemers op een speelse, intuïtieve manier een werkwijze onder de knie krijgen. Het type organisatie dat ondersteuning zoekt speelt daarbij een ondergeschikte rol, want op elkaar afgestemde werkwijzen is voor iedereen een noodzaak. Zo heeft het softwarebedrijf InThere in het verleden verschillende trainingsmethodieken ontwikkeld voor de lokale overheid, verschillende ministeries, de zorg, horeca en bouwsector. “In mijn ogen sluiten beide bedrijven daarom perfect op elkaar aan. Eén plus één blijft twee maar we gaan voor drie! Nu is het de kunst om de vertaalslag te maken naar onze klanten.”

 

Onderdeel van Mproof en toch zelfstandig

Inthere, the training through gaming company

De doorstart van InThere onder de vlag van Mproof zal leiden tot een revitalisatie van het klantenbestand en het benutten van de mogelijkheden om organisaties die ingewikkelde werkprocessen willen vereenvoudigen, nog beter te ondersteunen, verwacht Van Wijk. Inthere blijft verder onder eigen vlag opereren en zal net als vroeger ook organisaties die buiten de IT-sector actief zijn, blijven ondersteunen met hun effectieve, inspirerende en innovatieve MicroGames.