Voor alle branches van toepassing.

Bekijk aan de hand van inspirerende praktijkcases en onze handige brochure hoe onze unieke service management-methode uw organisatie kan helpen efficiënter te werken.

Dankzij de ervaring van honderden implementaties hebben we alle kennis in huis om onze klanten optimaal te ondersteunen bij hun hedendaagse Service Management-uitdagingen.

Lees de brochure

Onze oplossingen zijn onder andere geschikt voor:

  • Detailhandel
  • Gezondheidszorg
  • Managed Service Providers
  • Onderwijs
  • Overheid
  • Vastgoed
  • Vervoer en transport
  • Zakelijke dienstverlening
Avans Hogescholen is een klant van Mproof

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool stond voor de opgave om op drie locaties de organisatie en de ondersteunende taken te uniformeren. Onderdeel hiervan was het stroomlijnen van het incident management.

Centraal Orgaan opvang Asielzoekers

Het COA is de uitvoerende overheidsinstelling in Nederland inzake de opvang van asielzoekers. Op diverse locaties verspreid over het hele land maakt het COA gebruik van de Clientele software.

De Hypothekersassociatie

De Hypothekersassociatie is de organisatie achter alle vestigingen van De Hypotheker. De centrale service organisatie gebruikt al jarenlang Clientele ITSM.

Bekijk een case-study over de samenwerking tussen Zorggroep Nederland en Mproof

De Zorggroep

De tijd die de ICT-afdeling van het zorgpersoneel vraagt voor bijvoorbeeld registraties of meldingen, kan in hun ogen niet aan effectieve zorg worden besteed. Dat moest anders, vond De Zorggroep.

Bekijk een case-study over de samenwerking tussen HTM en Mproof

HTM

HTM verzorgt in de regio Haaglanden jaarlijks het vervoer van 133 miljoen reizigers. Al jarenlang gebruikt HTM de oplossingen van Mproof. En dat werkt uitstekend.

Bekijk een case-study over de samenwerking tussen Koninklijke Visio en Mproof

Koninklijke Visio

Koninklijke Visio stelt hoge eisen aan ICT en interne service. Een fusie veranderde de inrichting van de organisatie en daarbij de verwachtingen van de beschikbare ICT.

KPN Internedservices

KPN Internedservices groeide zowel in het aantal medewerkers als in het aantal klanten. Er was daardoor behoefte aan een meer professionele ICT-omgeving.

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Ministerie van VWS

Twee jaar geleden heeft het ministerie van VWS een belangrijke professionaliseringsslag gemaakt. Een van de onderdelen hiervan is het invoeren van het Elektronisch Patienten Dossier (EPD).

Bekijk een case-study over de samenwerking tussen Plus en Mproof

Plus Retail

De IT-afdeling van Plus Retail heeft een omvangrijk veranderingsproces doorgemaakt, waarbij de decentrale organisatie met de hulp van Mproof gecentraliseerd is.

VolkerWessels

In 2011 is de centrale ICT-afdeling van bouwconcern VolkerWessels ontvlochten en toegewezen aan de afzonderlijke bedrijfsonderdelen. Zo zijn bij Bouw & Vastgoed-ontwikkeling nieuwe systemen ingericht.