“We maken al ruim negen jaar naar volle tevredenheid gebruik van Clientele ITSM. In die tijd is de ITSM software altijd heel erg stabiel geweest. Ook de samenwerking met Mproof en haar consultants ervaar ik als zeer prettig en professioneel.”

Loek Sijbers
De Zorggroep

“Slimmigheden als het configureren van workflows en het vervaardigen van dashboards zijn standaard aanwezig in Clientele ITSM en die bieden voor onze organisatie een enorme meerwaarde.”

Paul Muller
KPN Internedservices

“Om onze serviceorganisatie te stroomlijnen en efficiënter te laten werken, maken wij al jarenlang naar tevredenheid gebruik van Clientele ITSM. De software is uitermate geschikt voor het beheren van meldingen en SLA’s.”

Cees Verhaert
KLM

“De mensen van Mproof zijn heel erg goed in staat gebleken om zich in te leven in de lastige situatie waar HTM zich, op het gebied van IT-dienstverlening, in bevond. Ze hebben ons de juiste oplossingen geboden voor onze complexe IT-processen, waar we jaren mee vooruit kunnen.”

René Grandia
HTM Personenvervoer

“Ik raad organisaties aan om een traject met Mproof te starten omdat ieder bedrijf wil weten hoe de kwaliteit van de dienstverlening is. Mproof heeft zoveel capaciteit, kwaliteit en kennis, dat zij die kwaliteit heel goed inzichtelijk kunnen maken.”

Pieter Bosch van Deutsche Telekom is laaiend enthousiast over Mproof
Pieter Bosch
DT Healthcare Solutions

“Tijdens de projecten die Mproof bij ons uitvoerden, viel me op dat de consultants continu meedenken. Ze zijn niet alleen maar bezig met verkopen, maar kijken goed naar de situatie van de klant. De Health Check zou ik van harte kunnen aanbevelen aan andere bedrijven.”

Jeannette Prince van de Hypothekersassociatie is dolblij met Mproof
Jeannette Prince
De Hypothekersassociatie

Beoordeeld met een 8,8/10. Lees hier waarom.

Referenties op TrustPilot beoordelen ons met een 8,8.
Motion10
Switch IT
IT Worxx
Sitech
ICTZ
Avans Hogeschool
KPN
Equinix
Connexxion
Deutsche Telekom Healthcare
Ion IP
Spie
Convenient
Vodafone
SuitSupply
Konica Minolta
Contict
UMCG
EuroFiber
ITON
VolkerWessels
Mercedes-Benz
HTM
Refresco

Bekijk referenties van andere klanten.

Op deze pagina leest u referenties van enkele van onze klanten. Bij Mproof staan namelijk onze klanten – en de klanten van onze klanten – centraal. We doen er iedere dag opnieuw alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen hun service organisatie te stroomlijnen en te verbeteren. Dat doen we met een mix van slimme software, toegewijde medewerkers en een uitgebreid dienstenpakket.

Goed is nooit goed genoeg.

We vinden uw mening van cruciaal belang om onze dienstverlening verder te optimaliseren. Goed is namelijk voor ons nooit goed genoeg. Vertel ons waar we in uitblinken en wat we kunnen verbeteren aan onze dienstverlening. En aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vragen of andere suggesties. We gaan graag met u in gesprek. Hartelijk dank voor uw feedback alvast.

E-mail:
info@mproof.nl

Telefoon:
+31 70 5117006

Schrijf over uw ervaring.

Verstuur uw mening