U heeft met succes de webinar-video aangevraagd. Deze wordt per e-mail aan u toegezonden. Geen mail ontvangen? Check uw spam-box.

Het laatste nieuws.

Kunt u geen genoeg krijgen van Mproof en onze innovatieve oplossingen om uw service-organisatie naar een hoger niveau te brengen? Begrijpelijk. We raden u aan om ook eens een kijkje te nemen op ons blog. Dan bent u helemaal op de hoogte.

Bekijk het blog

Lees ervaringen van andere klanten.

Bij Mproof geloven we in Outstanding Service. Sterker nog, dat is onze missie. Wij garanderen dat onze klanten 100% tevreden zijn met onze dienstverlening, ook als onze software en werkoplossingen al enkele maanden zijn geïmplementeerd. Daar ligt ook onze kracht ten opzichte van de concurrentie. Lees hieronder de ervaringen van enkele van onze klanten.

“Aan het begin van het schooljaar zorgen vragen en problemen van studenten voor een piek van wel 1700 calls per week. Dankzij de goede begeleiding van Mproof is het gelukt de helpdesk voor alle locaties draaiende te krijgen.”

Ina Kluijtmans
Avans Hogeschool

“De mensen van Mproof zijn heel erg goed in staat gebleken om zich in te leven in de lastige situatie waar HTM zich, op het gebied van IT-dienstverlening, in bevond. Ze hebben ons de juiste oplossingen geboden voor onze complexe IT-processen, waar we jaren mee vooruit kunnen.”

René Grandia
HTM Personenvervoer

“We wilden graag de zelfredzaamheid onder eindgebruikers naar een hoger niveau brengen, zodat we zelf meer tijd over houden voor het verbeteren van de service-organisatie. De portal van Clientele ITSM bleek gelukkig zo eenvoudig te configureren in de webomgeving, dat dat geen enkele uitdaging heeft gevormd.”

Arno van Dulmen
Swisslog