Dit is toch niet meer van deze tijd?

Met zijn allen het hoofd breken over ingewikkelde grafieken en diagrammen… Studeren op een eindeloze stapel papierwerk met onoverzichtelijke rapportages en onduidelijke beschrijvingen… Bakkeleien met collega’s over hoe de performance van uw service-organisatie opgeschroefd kan worden. Voor veel organisaties is dit helaas aan de orde van de dag.

Het kan zoveel eenvoudiger…

De software van Mproof, Clientele ITSM, stelt u in staat om met handige dashboards snel inzicht en overzicht te krijgen op uw service-organisatie. Dat scheelt een hoop frustratie.

Met de dashboards van Clientele ITSM krijgt u in één klap overzicht.

Clientele ITSM is de beste service management software voor Managed Service Providers. Het biedt ongekende flexibiliteit en uitgebreide mogelijkheden om uw service organisatie te helpen groeien. Door datascheiding op bedrijfs- en SLA-niveau kunt u eenvoudig al uw klanten en contactpersonen beheren, uw meldingen bijhouden en zorg dragen voor een optimale klanttevredenheid, ongeacht de versie van Clientele ITSM die u gebruikt.

Krijg inzicht in de performance van de service-organisatie met handige dashboards in onze ITSM software.

Tijdelijk extra voordeel en handige voorgeconfigureerde dashboards cadeau!

Wij willen dat u uw service-organisatie optimaal laat functioneren en meer tijd overhoudt voor uw eigenlijke werkzaamheden. Daarom doen we u dit voorjaar een wel heel gunstig aanbod. Wanneer u twee licenties voor Clientele ITSM bestelt, ontvangt u een derde licentie cadeau! Bovendien krijgt u een gratis pakket dashboards, waarmee u eenvoudig inzicht krijgt in de prestaties van uw service-organisatie.

Vraag nu twee licenties van Clientele ITSM aan en ontvang de derde licentie en een dashboardpakket gratis*!

Heeft u interesse in deze aanbieding? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter. Een accountmanager neemt binnen enkele werkdagen telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

* De actieperiode voor drie licenties voor de prijs van twee (of een veelvoud daarvan) loopt van 1 januari 2019 t/m 31 maart 2019. Deze actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Lees reviews van onze klanten >

“Slimmigheden als het configureren van workflows en het vervaardigen van dashboards, beiden standaard aanwezig in Clientele ITSM, hebben een enorme meerwaarde voor onze organisatie.”

Remco Nowee, KPN Internedservices