Ion IP
Refresco
Equinix
Sitech
Koninklijke Visio
Mercedes-Benz
Met Clientele ITSM kunt u uw servicedesk software, helpdesk software en Service Management software bundelen.

Nu beter dan ooit.

Ontdek het nieuwe Clientele ITSM.

In het najaar van 2017 hebben we de nieuwste versie van onze software Clientele ITSM uitgebracht. Deze versie biedt een compleet vernieuwd uiterlijk en opmerkelijke nieuwe toevoegingen voor service-organisaties en Managed Service Providers die hun processen op orde willen krijgen. Denk daarbij aan het overzichtelijke kanbanbord, zelf in te stellen verplichte velden en handige preview vensters. Maar het allermooiste is: bestaande klanten kunnen vanuit hun servicecontract zonder aanvullende licentiekosten upgraden.

Moderne interface.

Een overzichtelijk geheel.

Clientele ITSM heeft een ware metamorfose ondergaan. Ook het logo is volledig vernieuwd. De moderne interface is gebruiksvriendelijker dan ooit dankzij nieuwe maar herkenbare iconen, een duidelijke menustructuur en de mogelijkheid te kiezen tussen twee heldere kleurthema’s. Desondanks is de herkenbaarheid voor bestaande gebruikers gewaarborgd.

Clientele ITSM is de meest complete en meest betrouwbare ITSM software voor Managed Service Providers.
Met het uitgebreide kanban bord in Clientele ITSM krijgt u grip op uw ITIL software en ITSM processen.

Kanbanbord.

Nóg doelmatiger en overzichtelijker werken.

Met het gloednieuwe kanbanbord wordt lean en agile werken in uw organisatie een fluitje van een cent. Service-aanvragen, RFC’s, incidenten en problemen kunnen dankzij deze grafische weergave eenvoudig gepland, uitgevoerd en gecheckt worden. Dat geeft meer grip op uw organisatie.

Preview Pane.

Sneller zien waar het om gaat.

Bij het aanmaken en bekijken van tickets is er aan de rechterkant van uw scherm een Preview Pane beschikbaar. Op dit scherm krijgt u een handig overzicht van de belangrijkste informatie van de melding. U kunt het venster bovendien zo groot (of klein) maken als u zelf wilt.

Bekijk snel een overview van de inhoud met het handige Preview-scherm in uw ITSM software.
Plan uw activiteiten in onze ITSM software

Planboard.

Altijd helemaal up-to-date met uw agenda.

Dankzij de naadloze integratie met Microsoft Outlook en Microsoft Office 365 kunt u vanuit Clientele ITSM makkelijk taken en afspraken in uw eigen agenda plannen. Of in de agenda van een collega. Uiteraard is er ook ondersteuning voor herinneringen en notificaties. Zo krijgt u alles makkelijk op een rijtje.

Performance-verbeteringen.

Werk sneller, prettiger en efficiënter.

Dankzij de snelheidsverbeteringen die over de gehele linie in de software zijn aangebracht, werkt u merkbaar sneller en prettiger met Clientele. Vooral bij het bekijken van het Planboard en het ophalen van Dashboards worden gegevens sneller geladen.

Krijg inzicht in de performance van de service-organisatie met handige dashboards in onze ITSM software.

Stap nu over naar onze SaaS-oplossing.

Klaar voor de toekomst met Service Hub.

Kies voor Clientele ITSM als SaaS-oplossing. Daarmee vallen hoge beheerskosten weg en profiteert u altijd van de nieuwste features en security-updates. Bovendien bent u dan helemaal voorbereid om zonder extra kosten gebruik te gaan maken van Service Hub, onze nieuwe revolutionaire Service Management-applicatie.

Service Hub ontdekken

“Slimmigheden als het configureren van workflows en het vervaardigen van dashboards, beiden standaard aanwezig in Clientele ITSM, hebben een enorme meerwaarde voor onze organisatie.”

Frans Jacobs, Zorggroep Florence

Veilig

Speelt informatiebeveiliging een belangrijke rol? Met Clientele ITSM deelt u alleen de informatie die u wilt delen. Dankzij datascheiding is privacy-gevoelige informatie alleen beschikbaar voor diegenen voor wie het bedoeld is. Bovendien is Mproof ISO 27001 gecertificeerd.

Compleet

Vind u ook dat Service Management-software opgebouwd zou moeten zijn rondom de wensen en eisen die voor uw organisatie belangrijk zijn? De nieuwste versie van Clientele ITSM beschikt over handige features die dankzij de feedback van onze klanten tot stand zijn gekomen.

Betrouwbaar

Heeft u genoeg van trage gebruikersinterfaces en onnodige beveiligingsrisico’s? Clientele ITSM is zo opgebouwd dat de applicatie snel en betrouwbaar functioneert, zelfs bij het uitvoeren van complexe database-queries. Bovendien is de nieuwste versie compatibel met Microsoft Windows 10.

Clientele ITSM. Door honderden klanten wereldwijd vertrouwd. Met in Nederland gebouwd.