Toonaangevend in Service Management.

Al twee decennia is Mproof toonaangevend leverancier van Service Management-software en -diensten. Vanuit ons hoofdkantoor in Wassenaar richten we ons op grote bedrijven en leveranciers van Managed Services met een slimme mix van software en consultancy.

Werken bij Mproof betekent werken bij een bedrijf dat er alles aan doet om de beste te zijn. Niet alleen voor haar klanten, maar ook voor haar personeel. Alles wat we doen staat in het teken van verbetering. Daarom worden onze klanten blij van ons.

Experts in ISM
Dave en Frank: de experts in ISM

Werken in een inspirerende omgeving.

Bij Mproof geloven we in Outstanding Customer Service. Om dat mogelijk te maken, bieden we onze medewerkers een inspirerende en informele werkomgeving aan. We vormen een hecht team, met een gemiddelde leeftijd van 35 en een uitzonderlijk laag verloop.

De successen die we behalen, worden met elkaar gedeeld en gevierd. Uitgebreide lunches, jaarlijkse teamuitjes, uitstekende pensioen- en ziektekostenregelingen en maar liefst 26 vakantiedagen maken daarnaast deel uit van je voorwaarden.

Kernwaarden die eigenlijk heel logisch zijn.

De kernwaarden van Mproof zijn helder, overzichtelijk en – voor onszelf tenminste – eigenlijk heel logisch. Toch is er goed over nagedacht. Dit is wie wij zijn en wat we willen uitstralen. Naar onze klanten toe, naar onze leveranciers toe en naar elkaar toe.

Passen deze kernwaarden ook bij jou? Dan denken we dat je perfect thuishoort in ons team en horen we graag van je! We zijn een werkgever die iedereen gelijke kansen biedt, ongeacht je afkomst of uiterlijk.

Bij Mproof zijn we eerlijk en integer. We stellen ons open en transparant op en laten iedereen in zijn waarde.

Wij geloven in oplossingen die goed zijn voor de klant en voor Mproof. U kunt erop rekenen dat we u altijd verder helpen en dat u blij van ons wordt.

We zijn ambitieus en leren iedere dag. Alle medewerkers helpen de organisatie groeien, maar groeien zelf ook in ontwikkeling.

Ons werk is onze passie. We doen het graag elke dag. Successen delen we en vieren we.

Al onze werknemers zijn professioneel en pro-actief. We nemen altijd onze verantwoordelijkheid. Afspraak is afspraak, daar kunt u ons aan houden.

Kom ons team versterken.

Gezocht: Technisch Consultant

De beste oplossingen bieden waardoor onze klanten alles uit hun software kunnen halen. Dat ga je doen in deze functie bij Mproof. Ben jij klaar voor een nieuwe technische uitdaging?

Wat ga je doen?

Ervoor zorgen dat onze klanten het maximale uit hun aanschafte software kunnen halen. Dat is waar jij als Technisch Consultant bij Mproof verantwoordelijk voor bent. Een goed gevoel, dat is wat jij onze klanten in deze functie geeft.

Tijdens projecten richt jij je op de technische implementatie van de Mproof software op de IT-afdeling van onze klant. Zowel het installeren, koppelen als inrichten van software zijn aan de orde van jouw werkdag. Vragen die voorbijkomen zijn bijvoorbeeld: Hoe kunnen we onze servicedesk en beheersystemen beter structureren? Hoe maken we onze eigen dashboards of geavanceerde rapportages? Jij biedt een technische oplossing op maat!

Je bent de sparringpartner van de klant en de Business Consultant (jouw collega). Samen met de Business Consultant ben je het aanspreekpunt van de klant tijdens een project. Jij richt je hierin op de automatiseringskant. Met de klant specificeer jij de installatie tot in de details. Welke informatie wil de klant tussen de systemen delen? Jouw adviesrol is hierin van groot belang! Dankzij jou kunnen onze klanten de software optimaal benutten.

Wie ben jij:

Het blij en tevreden maken van klanten is jouw drijfveer. Jij staat je klanten gemakkelijk te woord en bent gemakkelijk in de omgang. Jouw klanten kijken iedere keer uit naar je komst! Omdat onze klanten zich in heel Nederland bevinden, vind jij het niet erg om veel onderweg te zijn.

Verder beschik jij over:

  • Een HBO opleiding in de ICT;
  • Een excellente consultancy mindset;
  • Heel veel werkervaring is in deze functie niet nodig, wel is ervaring in de software en/of IT service management branche een pré.

Consultancy is niet zomaar een vak! Je moet ervoor uit het juiste hout zijn gesneden. Je moet ervan houden om je klanten tevreden te krijgen en te houden! Soms betekent dat dat je uit je comfort zone moet gaan en net dat stapje extra moet maken. Vandaag de dag eisen klanten steeds meer en wij zijn bereid hier een antwoord op te geven. Ben je niet vies van uitdagingen en soms lange reistijden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat je van ons kunt verwachten:

Je komt te werken bij de meest leuke bedrijven, uiteenlopend van kaasleveranciers tot verzekeringsbedrijven, banken, ziekenhuizen en bekende retailers. Praktisch alle branches behoren tot onze doelgroep! Daarnaast krijg je een grote mate van vrijheid. Je bent namelijk veel zelfstandig on the road en bent samen met de Business Consultant dé expert tijdens jouw projecten.

Maar er is meer! Ook bieden wij jou:

  • Een fulltime functie waarbij je bezig bent met mooie technische uitdagingen. Vier dagen ben je op locatie, één dag ben je op kantoor in Wassenaar;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder: een lease-auto voor zakelijk en privé gebruik, een laptop, mobiele telefoonvergoeding en een pensioenregeling;
  • Een carrière in Professional Services met groeipad. Afhankelijk van jouw wensen en behoeftes, kun je doorgroeien tot senior. Ook is het mogelijk om een stap te maken naar Projectleider, Business Consultant of een andere richting.
Is je hart al sneller gaan kloppen?

Wat ons betreft kun je dan nog maar één ding doen: SOLLICITEREN! Mocht je nog vragen hebben over de functie, neem dan contact op met Michiel de Ruiter, CCO, via T. 070 511 7006. Hij helpt je graag verder.