Specialist in ons vakgebied.

Toonaangevend in Service Management.

Al twee decennia is Mproof toonaangevend leverancier van Service Management-software en -diensten. Vanuit ons hoofdkantoor in Wassenaar richten we ons op grote bedrijven en leveranciers van Managed Services met een slimme mix van software en consultancy.

Werken bij Mproof betekent werken bij een bedrijf dat er alles aan doet om de beste te zijn. Niet alleen voor haar klanten, maar ook voor haar personeel. Alles wat we doen staat in het teken van verbetering. Daarom worden onze klanten blij van ons.

Experts in ISM
Dave en Frank: de experts in ISM

Wordt onderdeel van een hecht team.

Werken in een inspirerende omgeving.

Bij Mproof geloven we in Outstanding Customer Service. Om dat mogelijk te maken, bieden we onze medewerkers een inspirerende en informele werkomgeving aan. We vormen een hecht team, met een gemiddelde leeftijd van 35 en een uitzonderlijk laag verloop.

De successen die we behalen, worden met elkaar gedeeld en gevierd. Uitgebreide lunches, jaarlijkse teamuitjes, uitstekende pensioen- en ziektekostenregelingen en maar liefst 26 vakantiedagen maken daarnaast deel uit van je voorwaarden.

Onze kernwaarden.

Wij bieden je de beste omgeving voor jouw prestaties.

De kernwaarden van Mproof zijn helder, overzichtelijk en – voor onszelf tenminste – eigenlijk heel logisch. Toch is er goed over nagedacht. Dit is wie wij zijn en wat we willen uitstralen. Naar onze klanten toe, naar onze leveranciers toe en naar elkaar toe.

Passen deze kernwaarden ook bij jou? Dan denken we dat je perfect thuishoort in ons team en horen we graag van je! We zijn een werkgever die iedereen gelijke kansen biedt, ongeacht je afkomst of uiterlijk.

Bij Mproof zijn we eerlijk en integer. We stellen ons open en transparant op en laten iedereen in zijn waarde.

Wij geloven in oplossingen die goed zijn voor de klant en voor Mproof. U kunt erop rekenen dat we u altijd verder helpen en dat u blij van ons wordt.

We zijn ambitieus en leren iedere dag. Alle medewerkers helpen de organisatie groeien, maar groeien zelf ook in ontwikkeling.

Ons werk is onze passie. We doen het graag elke dag. Successen delen we en vieren we.

Al onze werknemers zijn professioneel en pro-actief. We nemen altijd onze verantwoordelijkheid. Afspraak is afspraak, daar kunt u ons aan houden.

Experts in ISM

Kom ons team versterken.

Gezocht: Technisch Consultant (senior / junior)

De beste oplossingen bieden waardoor onze klanten alles uit hun software kunnen halen. Dat ga je doen in deze functie bij Mproof. Ben jij klaar voor een nieuwe technische uitdaging?

Wat ga je doen?

Binnen Mproof is Professional Services de afdeling die nieuwe opdrachten voor onze klanten uitvoert. Dit kunnen nieuwe klantimplementaties zijn of projecten voor bestaande klanten. Om onze klanten tevreden te krijgen en te houden, bieden wij op het gebied van Service Management verschillende diensten. We hebben hiervoor een eigen methodiek ontwikkeld: “De 7 stappen tot succesvol Service Management”. Binnen het team van consultants zijn we op zoek naar versterking. De juiste kandidaat is een technisch persoon met voornamelijk kennis en kunde van installeren, configureren en koppelen van ons softwareproduct Clientele ITSM. Onze omgevingen bestaan uit Microsoft infrastructuren en het product heeft een SQL-database en werkt met Microsoft SharePoint voor het klantportaal.

In de diverse klantprojecten moeten er vaak systemen gekoppeld worden met andere systemen zoals een AD, een financieel systeem, een HRM-systeem, ERP-systeem of een SCOM omgeving. Ook worden er allerlei processtappen geautomatiseerd met onze agenttaken waarvoor gedegen kennis van SQL benodigd is. Ervaring strekt uiteraard zeker tot aanbeveling, dan wel de bereidheid om onder onze begeleiding deze kennis en ervaring op te doen. Bij onze klanten worden vaak geavanceerde rapportages gemaakt o.b.v. onze eigen Mproof-dashboards, Crystal Reports of BI-oplossing. Daarnaast gebruiken wij de SQL reporting services als extra mogelijkheid om rapportages te creëren.

Het is zeker een voordeel als je kennis hebt van IT service management en/of ITIL.

Wie ben jij:

Het blij en tevreden maken van klanten is jouw drijfveer. Jij staat je klanten gemakkelijk te woord en bent gemakkelijk in de omgang. Jouw klanten kijken iedere keer uit naar je komst! Omdat onze klanten zich in heel Nederland bevinden, vind jij het niet erg om veel onderweg te zijn.

Je profiel:

 • Je weet van aanpakken en bent proactief.
 • Je hebt een goed gevoel voor wat klanten echt belangrijk vinden.
 • Je kunt aan meerdere projecten tegelijk werken en bent gewend aan druk en deadlines.
 • Je weet je plek binnen een projectteam en weet andere ondersteunen en inspireren.
 • Je hebt excellente consultancy mindset en –vaardigheden.

Verder beschik jij over:

 • HBO denk en werkniveau met werkervaring
 • Bij voorkeur consultancy-ervaring in B2B
 • Zelfstandige en gestructureerde team player
 • Pré: Ervaring in de software en/of IT service management branche
 • Vloeiend in Nederlands en business niveau Engels (mondeling en schriftelijk)
 • Rijbewijs B

Consultancy is niet zomaar een vak! Je moet ervoor uit het juiste hout zijn gesneden. Je moet ervan houden om je klanten tevreden te krijgen en te houden! Soms betekent dat dat je uit je comfort zone moet gaan en net dat stapje extra moet maken. Vandaag de dag eisen klanten steeds meer en wij zijn bereid hier een antwoord op te geven. Ben je niet vies van uitdagingen en soms lange reistijden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat je van ons kunt verwachten:

Mproof bestaat uit een klein team van professionals met hun eigen expertises. De vier fundamentele businessunits binnen Mproof zijn Marketing, Sales, Professional Services en Development & Operations. Gezamenlijk spannen ze zich in voor topprestaties en tevreden klanten.

Mproof gelooft in ontwikkeling en is daarom voortdurend bezig om onderscheidend te zijn in een altijd veranderende markt. Hierdoor zijn wij op zoek naar Technisch Consultants (junior & senior) die Mproof kunnen helpen naar een volgend niveau te groeien.

Maar er is meer! Ook bieden wij jou:

 • Een fulltime functie waarbij je bezig bent met mooie technische uitdagingen. Vier dagen ben je op locatie, één dag ben je op kantoor in Wassenaar;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder:
  • een lease-auto voor zakelijk en privé gebruik
  • een laptop
  • mobiele telefoonvergoeding
  • pensioenregeling;
 • Een carrière in Professional Services met groeipad. Afhankelijk van jouw wensen en behoeftes, kun je doorgroeien tot senior. Ook is het mogelijk om een stap te maken naar Projectleider, Business Consultant of een andere richting.
Is je hart al sneller gaan kloppen?

Wat ons betreft kun je dan nog maar één ding doen: SOLLICITEREN! Mocht je nog vragen hebben over de functie, neem dan contact op met Michiel de Ruiter, CCO, via T. 070 511 7006. Hij helpt je graag verder.